هشدار هواشناسی نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق
به گزارش تعطیلات رو، سازمان هواشناسی نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق تا پنجشنبه (12 تیرماه) خبرداد.

به گزارش خبرنگاران از ایسنا رشد ابرهای همرفتی در ساعات بعداز ظهر امروز (10 تیرماه) در شمال آذربایجان غربی، فردا (11 تیرماه) در جنوب سیستان وبلوچستان و پنجشنبه (12 تیرماه) در شرق هرمزگان (منطقه بشاگرد) موجب وقوع رگبار و رعد و برق می شود و آبگرفتگی معابر عمومی، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه های فصلی و مسیل ها و وقوع صاعقه را در پی دارد.
سازمان هواشناسی در این شرایط جوی نسبت به اجتناب از تردد و توقف در حاشیه رودخانه ها و مسیل ها، پرهیز از صعود به ارتفاعات منطقه در بعد از ظهر و شب توصیه می کند.
در هشدار نارنجی رنگ سازمان هواشناسی پیش بینی می شود که پدیده ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده باش دستگاه های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت زا صادر می شود.
منبع: جام جم آنلاین