فراوری 110 میلیون گل زینتی در آمل، رتبه اول مازندران
به گزارش تعطیلات رو، خبرگزاری خبرنگاران- مدیر جهاد کشاورزی آمل ، این شهرستان با داشتن یک میلیون و 860 هزار مترمربع سطح زیر کشت پرورش گلهای زینتی و فراوری 110 میلیون انواع گل و گیاهان زینتی، رتبه اول استان را به خود اختصاص داده است .

به گزارش خبرنگارخبرنگاراندفترمازندران درشهرستان آمل : سید حسین اسلامی اظهار کرد: شهرستان آمل با داشتن یک میلیون و 860 هزار مترمربع سطح زیر کشت پرورش گل های زینتی و فراوری 110 میلیون انواع گل و گیاهان زینتی، رتبه اول استان را به خود اختصاص داده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل اضافه کرد: تعداد بهره برداران گل و گیاه این شهرستان، 573 نفر است که 436 نفر در فضای بسته و 137 نفر در فضای باز مشغول فعالیت هستند.
اسلامی توضیح داد: گل های آپارتمانی با سطح زیر کشت 315 هزار مترمربع و فراوری 5 میلیون گلدان، 37 درصد و رتبه دوم، گل های شاخه بریده با سطح زیرکشت یک میلیون و 91 هزار و 354 مترمربع و فراوری 99 میلیون و 700 هزار شاخه، 39 درصد و رتبه اول، درخت و درختچه با سطح زیر کشت 434 هزار مترمربع و فراوری 6 میلیون و 500 هزار اصله، 18 درصد و رتبه دوم، گل های فصلی و نشایی با سطح زیرکشت 20 هزار مترمربع و فراوری 3 میلیون و 930 هزار بوته، 13 درصد و رتبه چهارم استان مازندران را در اختیار دارند.
وی ادامه داد: 33 هزار مترمربع گلخانه هیدروپونیک در این شهرستان فعال است.
منبع: خبرگزاری آریا