نیمار: سخت در حال تمرین هستم

به گزارش تعطیلات رو، ستاره برزیلی پاری سن ژرمن می گوید سخت در حال تمرین است تا آمادگی خود را حفظ کند.

نیمار: سخت در حال تمرین هستم

به گزارش خبرنگاران، با مختومه اعلام شدن فصل 20-2019 لوشامپیونه فرانسه و معرفی پاری سن ژرمن به عنوان قهرمان این رقابت ها، شاگردان توماس توخل حالا باید خود را آماده حضور در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا نمایند، جایی که پیروز شدند با شکست 3 بر 2 بوروسیا دورتموند در مجموع دو ملاقات رفت و برگشت، به مرحله یک چهارم نهایی راه پیدا نمایند.

نیمار 28 ساله در تازه ترین اظهارنظرش درباره شرایط این روزهای خود گفت: در حال حاضر هدفم این است آماده باشم تا زمانی که به ما برای بازگشت به فعالیت های باشگاهی چراغ سبز نشان دادند، بتوانم در بهترین شرایط ممکن آنجا باشم. سخت تمرین می کنم، درست با همان ریتم و تناوبی که در باشگاه داشتم.

وی اضافه کرد: حتی می توانم بگویم که سخت تر از گذشته تمرین می کنم و با فعالیت های بیشتر سعی در جبران عدم بازی کردن مان دارم. ریکاردو روزا، مربی بدنساز برنامه ای برایم تدوین نموده که با پیروی از آن تمرینات آماده سازی ام را انجام می دهم. دلم برای رقابت کردن تنگ شده است

نیمار در رقابت های فصل جاری با وجود مصدومیتی که به آن دچار شد و از دست دادن چند بازی ابتدایی فصل، آمار 18 گل زده در 22 بازی را از خود به ثبث رسانده که سه گل از این بین را در مسابقات لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رساند.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 21 تیر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tatilatro.ir شناسه مطلب: 1075

به "نیمار: سخت در حال تمرین هستم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نیمار: سخت در حال تمرین هستم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید