بیش از 6 هزار تن گوشت قرمز در دامغان فراوری می گردد
به گزارش تعطیلات رو، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان گفت: یکهزار و 100 واحد دامداری با ظرفیت 400 هزار دام سبک و سنگین در شهرستان سالانه 6 هزار و 700 تن گوشت فراوری می نمایند.

به گزارش از ، سیدمحسن طباطبائیان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان گفت: در شهرستان دامغان 250 واحد دامداری دام سنگین و 850 واحد پرورش دام سبک وجود دارد.
او به ظرفیت دامداری های شهرستان اشاره نمود و ادامه داد: در دامداری های دامغان 380 هزار دام سبک و 12 هزار راس گاو و گوساله شیری و پرواری پرورش می یابد.
طباطبائیان گفت: بیش از 6 هزار و 700 تُن گوشت دام سبک، سنگین و شتر سال 98 در شهرستان دامغان فراوری شد که از این میزان یکهزار و 200 تُن گوشت در شهرستان مصرف شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان اعلام کرد: از گوشت های فراوریی در شهرستان، پنج هزار و 500 تُن گوشت به خارج از استان سمنان از جمله استان مازندارن، تهران و خراسان رضوی ارسال شد.
او توضیح داد: سه واحد گاوشیری با ظرفیت 105 راس، یک واحد بوقلمون با ظرفیت 2 هزار قطعه و 6 واحد بره پرواری با ظرفیت یکهزار و 700 راس سال گذشته در دامغان شروع به کار کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان یادآور شد: بیش از چهار هزار نیروی انسانی در دامداری های شهرستان در حال حاضر مشغول به فعالیت هستند.
حدود 50 درصد دام های دامغان توسط عشایر نگهداری و پرورش داده می شوند.
شهرستان دامغان در فاصله 115 کیلومتری شرق مرکز استان سمنان، حدود 100 هزار نفر جمعیت دارد.
انتهای پیغام / م
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان