شمشیربازان اپه ایران به جمع هشت تیم برتر رسیدند، حذف زود هنگام بانوان سابریست

به گزارش تعطیلات رو، تیم ملی شمشیربازی اسلحه اپه ایران با پیروزی برابر قرقیزستان راهی مرحله یک چهارم نهایی بازی های آسیایی شد اما سابریست های بانو با شکست برابر کره جنوبی حذف شدند.

شمشیربازان اپه ایران به جمع هشت تیم برتر رسیدند، حذف زود هنگام بانوان سابریست

به گزارش خبرنگاران، در ادامه رقابت های شمشیربازی بازی های آسیایی امروز (چهارشنبه) رقابت های بخش تیمی اسلحه اپه مردان و سابر بانوان شروع شد که در هر دو بخش شمشیربازان ایران به مصاف حریفان رفتند که در سرانجام تیم ملی شمشیربازی ایران در اسلحه اپه توانست به جمع هشت تیم برتر راه یابد اما در اسلحه سابر، بانوان ایران با شکست برابر کره جنوبی حذفی زود هنگام از بازی های آسیایی داشتند.

در اسلحه اپه تیمی که که ایران با ترکیب محمد رضایی، محمد اسماعیلی و امیر رضا کنعانی در بازی های آسیایی حضور دارد موفق شد در اولین دیدارش برابر قرقیزستان با نتیجه نزدیک 45 بر 44 به برتری دست یابد و راهی مرحله یک چهارم نهایی گردد و باید برای صعود به نیمه نهایی به مصاف کره جنوبی برود.

اما در سابر تیمی بانوان ایران با ترکیب کیانا باقرزاده، نجمه سازنچیان، پریماه برزگر و فائزه رفیعی در نخستین دیدارش که در مرحله یک چهارم نهایی بود برابر تیم قدرتمند کره جنوبی با نتیجه 45 بر 23 مغلوب شد تا ضمن باز ماندن از صعود به نیمه نهایی دستش از کسب مدال کوتاه بماند.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 17 مهر 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tatilatro.ir شناسه مطلب: 43

به "شمشیربازان اپه ایران به جمع هشت تیم برتر رسیدند، حذف زود هنگام بانوان سابریست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شمشیربازان اپه ایران به جمع هشت تیم برتر رسیدند، حذف زود هنگام بانوان سابریست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید