طرز تهیه باقلوا رشته ای

به گزارش تعطیلات رو، باقلوا نوعی شیرینی منسوب به ایران، ترکیه، قفقاز، یونان، قبرس، بعضی کشور های عربی و مناطقی از روسیه است. این دسر که نوعی شیرینی شربتی است در ایران با طعم های پسته ای، گردویی، بادامی، نارگیلی و کاراملی درست می گردد و به صورت باقلوا لقمه ای و رشته ای برش می خورد.

طرز تهیه باقلوا رشته ای

به گزارش خبرنگاران به نقل از ستاره،تهیه باقلوا رشته ای رولی سخت نیست و در کمترین زمان ممکن می توان یک دسر عربی خوشمزه درست کرد. این شیرینی را می توان در فر یا بدون فر تهیه کرد و پختن آن احتیاج به مهارت یک قناد حرفه ای ندارد.

مواد لازم باقلوا رشته ای

رشته شعریه1 بسته
شیر عسلی1/2 قوطی
کره50 گرم
پودر هل1/4 قاشق چایخوری
مغز پسته، گردو یا بادام خرد شده200 گرم
گلاب1 قاشق غذاخوری
محلول زعفران1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه باقلوا رشته ای

  1. قبل از اینکه بسته رشته شعریه را باز کنید، با دست کمی فشار دهید تا رشته ها خرد شوند.
  2. کره را در تابه روی حرارت ملایم ذوب نموده، سپس رشته ها را به آن اضافه کنید.
  3. رشته ها را در کره تفت دهید تا رنگ آن ها کمی طلایی گردد، ولی مراقب باشید رشته ها نسوزند.
  4. سپس زعفران دم نموده و پودر هل را به رشته ها اضافه نموده و به تفت دادن ادامه دهید.
  5. حدود 5 دقیقه به تفت دادن رشته ها ادامه دهید، سپس شیر عسلی را به آن اضافه نموده و سریع هم بزنید. شیر عسلی در اثر حرارت دیدن، سفت می گردد بنابراین نباید زیاد حرارت ببیند.
  6. پس از 30 ثانیه، گلاب را اضافه نموده و حرارت را خاموش کنید. به هم زدن مواد ادامه دهید تا رشته ها کاملا به شیر عسلی آغشته شده و مزه دار شوند.
  7. کاغذ آلومینیوم را روی سطح صافی پهن نموده و آن را با کمی کره چرب کنید.
  8. مخلوط رشته و شیر عسلی را روی فویل بریزید و آن را با پشت قاشق پهن نموده و روی آن را صاف کنید.
  9. مغز ها را روی کل سطح رشته بریزید و رشته را با فویل از یک طرف رول کنید.
  10. دو طرف فویل را مانند شکلات بپیچید تا کاملا بسته گردد و رول را حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
  11. پس از گذشت این زمان، باقلوا را از یخچال خارج نموده، فویل را از دور آن باز کنید و با چاقو به صورت حلقه ای برش بزنید.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 19 آبان 1399 بروزرسانی: 19 آبان 1399 گردآورنده: tatilatro.ir شناسه مطلب: 1313

به "طرز تهیه باقلوا رشته ای" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه باقلوا رشته ای" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه باقلوا رشته ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید