طرز تهیه باقلوا رشته ای
به گزارش تعطیلات رو، باقلوا نوعی شیرینی منسوب به ایران، ترکیه، قفقاز، یونان، قبرس، بعضی کشور های عربی و مناطقی از روسیه است. این دسر که نوعی شیرینی شربتی است در ایران با طعم های پسته ای، گردویی، بادامی، نارگیلی و کاراملی درست می گردد و به صورت باقلوا لقمه ای و رشته ای برش می خورد.
به گزارش خبرنگاران به نقل از ستاره،تهیه باقلوا رشته ای رولی سخت نیست و در کمترین زمان ممکن می توان یک دسر عربی خوشمزه درست کرد. این شیرینی را می توان در فر یا بدون فر تهیه کرد و پختن آن احتیاج به مهارت یک قناد حرفه ای ندارد.
مواد لازم باقلوا رشته ای
رشته شعریه | 1 بسته |
شیر عسلی | 1/2 قوطی |
کره | 50 گرم |
پودر هل | 1/4 قاشق چایخوری |
مغز پسته، گردو یا بادام خرد شده | 200 گرم |
گلاب | 1 قاشق غذاخوری |
محلول زعفران | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه باقلوا رشته ای
- قبل از اینکه بسته رشته شعریه را باز کنید، با دست کمی فشار دهید تا رشته ها خرد شوند.
- کره را در تابه روی حرارت ملایم ذوب نموده، سپس رشته ها را به آن اضافه کنید.
- رشته ها را در کره تفت دهید تا رنگ آن ها کمی طلایی گردد، ولی مراقب باشید رشته ها نسوزند.
- سپس زعفران دم نموده و پودر هل را به رشته ها اضافه نموده و به تفت دادن ادامه دهید.
- حدود 5 دقیقه به تفت دادن رشته ها ادامه دهید، سپس شیر عسلی را به آن اضافه نموده و سریع هم بزنید. شیر عسلی در اثر حرارت دیدن، سفت می گردد بنابراین نباید زیاد حرارت ببیند.
- پس از 30 ثانیه، گلاب را اضافه نموده و حرارت را خاموش کنید. به هم زدن مواد ادامه دهید تا رشته ها کاملا به شیر عسلی آغشته شده و مزه دار شوند.
- کاغذ آلومینیوم را روی سطح صافی پهن نموده و آن را با کمی کره چرب کنید.
- مخلوط رشته و شیر عسلی را روی فویل بریزید و آن را با پشت قاشق پهن نموده و روی آن را صاف کنید.
- مغز ها را روی کل سطح رشته بریزید و رشته را با فویل از یک طرف رول کنید.
- دو طرف فویل را مانند شکلات بپیچید تا کاملا بسته گردد و رول را حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
- پس از گذشت این زمان، باقلوا را از یخچال خارج نموده، فویل را از دور آن باز کنید و با چاقو به صورت حلقه ای برش بزنید.
انتشار: 19 آبان 1399
بروزرسانی: 19 آبان 1399
گردآورنده: tatilatro.ir
شناسه مطلب: 1313
به "طرز تهیه باقلوا رشته ای" امتیاز دهید
1 کاربر به "طرز تهیه باقلوا رشته ای" امتیاز داده است | 5 از 5
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه باقلوا رشته ای"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید