فوت و فن درست کردن ترشی کلم قرمز

به گزارش تعطیلات رو، ترشی کلم قرمز یکی از ترکیبات جذابی است که هم در سالاد و هم به عنوان ترشی کنار غذا بسیار خوشمزه است.

فوت و فن درست کردن ترشی کلم قرمز

به گزارشاز آنجایی که سالاد ها همیشه بهترین و سالم ترین میان وعده ها و حتی وعده های اصلی هستند، خلاقیت در ترکیب انواع سبزیجات و پروتئین ها ما را بیشتر ترغیب می کند که سالاد ها را به بخش جدانشدنی سفره غذایی مان تبدیل کنیم. از انواع سبزیجات مثل کلم بروکلی و بروکسل و کاهو ها و ذرت و .. گرفته تا بازی خلاقانه با سبزیجاتی که به سالاد رنگ و لعاب می دهند. ترشی کلم قرمز هم یکی از این ترکیبات است که هم در سالاد بسیار خوشمزه است هم به عنوان ترشی کنار غذا.

فوت و فن ها:

1. کلم قرمز را در مقدار لازم تهیه کنید، آن را خوب بشویید و بعد از اینکه کامل خشک شد به تکه های مساوی خرد کنید تا زیبایی ظاهری داشته باشد.

2. سپس نمک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا نمک به خرد کلم ها برود.

3. سپس در یک ظرف شیشه ای قرار دهید و آن را پر کنید و سرکه را به آن اضافه کنید.

4. دقت کنید که سرکه تا بالای شیشه را بگیرد و کلم ها بیرون از سرکه نباشند.

5. ظرف های شیشه ای بهترین گزینه برای نگهداری ترشی کلم قرمز فوری است؛ به هیچ وجه از ظرف های پلاستیکی استفاده نکنید.

6. از خریدن کلم نصف شده خودداری کنید، زیرا کلم به محض برش خوردن ویتامین C خود را از دست می دهد.

7. کلم قرمز را هنگام مصرف بشویید و از شستن و نگهداری آن خودداری کنید.

8. برای نگهداری کلم قرمز بدون شستن و خرد کردن، آن را در نایلون قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.

9. می توان یک قاشق غذاخوری شکر به کلم قرمز اضافه کرد تا ترشی سرکه را تعدیل کند یا اینکه سرکه را با مقداری آب جوشیده و سرد شده مخلوط کنید.

10. برخی افراد برای نرم شدن کلم قرمز با مقدار کمی آب آن را حرارت می دهند، ولی این شیوه رنگ و مزه کلم را تغییر می دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 28 اسفند 1398 بروزرسانی: 5 اردیبهشت 1399 گردآورنده: tatilatro.ir شناسه مطلب: 844

به "فوت و فن درست کردن ترشی کلم قرمز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن درست کردن ترشی کلم قرمز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید