موافقت سازمان غذا و داروی آمریکا با به کارگیری داروی مالاریا برای درمان کرونا

به گزارش تعطیلات رو، رئیس جمهور آمریکا از موافقت سازمان غذا و داروی این کشور با به کارگیری یکی از داروهای ویژه درمان مالاریا برای درمان بیماری کووید-19 خبر داد.

موافقت سازمان غذا و داروی آمریکا با به کارگیری داروی مالاریا برای درمان کرونا

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از شبکه خبری سی بی اس، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز پنج شنبه در نشست خبری کارگروه ویژه کاخ سفید برای مبارزه با کرونا گفت که سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) با به کارگیری داروی کلروکین (Chloroquine ) برای درمان بیماری کووید-19 موافقت کرده است.

داروی کلروکین از رایج ترین داروهای مورد استفاده برای پیشگیری و درمان بیماری مالاریا به شمار می رود.

دونالد ترامپ همچنین در بخشی از اظهارات خود از داروی ضدویروس رمدیسیویر (Remdesivir ) که برای درمان ابولا مورد استفاده قرار می گیرد نام برد و گفت که سازمان غذا و داروی آمریکا استفاده از این دارو را نیز برای درمان بیماری کووید-19 در دست بررسی دارد.

شیوع ویروس کرونا (عامل بیماری کووید-19) در بیش از 170 کشور و قلمرو در اقصی نقاط جهان باعث شده است که دولت ها و همچنین شرکت های داروسازی در سراسر جهان به دنبال کشف دارویی برای درمان و پیشگیری از این بیماری باشند.

با وجود آزمایش های اولیه واکسن هایی که ادعا می شود برای پیشگیری از شیوع کرونا مؤثر خواند بود، ورود این واکسن ها به بازار و قرار دریافت آنها در دسترس عموم ممکن است چدین ماه به طول بینجامد. به همین دلیل برخی از محققان روی استفاده از داروهای مؤثر در پیشگیری و درمان سایر بیماری ها نیز تمرکز کرده اند.

بر اساس آخرین آمارهای رسمی منتشر شده از سوی منابع دولتی در کشورهای مختلف جهان، تا به امروز بیش از 230 هزار بیمار مبتلا به ویروس کرونا در اقصی نقاط جهان شناسایی شده اند که از این تعداد حدود 9400 نفر جان باخته اند.

.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 19 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tatilatro.ir شناسه مطلب: 938

به "موافقت سازمان غذا و داروی آمریکا با به کارگیری داروی مالاریا برای درمان کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "موافقت سازمان غذا و داروی آمریکا با به کارگیری داروی مالاریا برای درمان کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید