انتقاد آمریکا از انگلیس به خاطر صدور مجور واکسن کرونا

به گزارش تعطیلات رو، آمریکا از اقدام انگلیس در صدور اجازه استفاده از واکسن کرونای جدید انتقاد کرد و آن را اقدامی عجولانه توصیف کرد.

انتقاد آمریکا از انگلیس به خاطر صدور مجور واکسن کرونا

آمریکا: اقدام انگلیس در صدور مجوز برای واکسن کرونا عجولانه بود

به گزارش فارس، آنتونی فاوچی، متخصص ارشد بیماری های عفونی در آمریکا از تصمیم دولت انگلیس در تأیید واکسن شرکت فایزر انتقاد کرد و آن را اقدامی عجولانه توصیف کرد.

به نوشته پولیتیکو، فاوچی گفته که تصمیم دولت انگلیس بیش از اندازه به اطلاعات شرکت سازنده واکسن متکی بوده و بدون انجام آنالیز های موشکافانه علمی صورت گرفته است.

اظهارات آقای فاوچی که مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری های عفونی در آمریکا است بعد از آن مطرح شده که دولت انگلیس روز چهارشنبه مجوز استفاده از واکسن ساخته شده توسط شرکت آمریکایی فایزر و شریک آلمانی اش، بیون تک را صادر کرد.

لندن با این تصمیم نخستین کشور غربی لقب گرفت که قبل از سایر کشورهای اروپایی و آمریکا استفاده از این واکسن را برای پیشگیری از شیوع کووید-19 مجاز کرد.

فاوچی روز در مصاحبه ای با شبکه خبری سی بی اس گفت: آنها واقعا برای تأیید [این واکسن] عجله به خرج دادند. او در ادامه گفت که سازمان دارو و غذای آمریکا روش بسیار محتاطانه ای برای تأیید این واکسن در پیش گرفته است.

واکسن شرکت فایزر

شرکت داروسازی فایزر روز 22 آبان ماه اعلام نموده بود داده های اولیه از تزریق واکسن کرونا به داوطلبان، حاکی از ایمن بودن واکسن این شرکت است.

فایزر اظهار داشت آنالیز اولیه داده های مربوط به واکسن این شرکت نشان می دهد تزریق این واکسن در 90 درصد موارد باعث ایجاد مصونیت در برابر کرونا شده است. مطابق ادعای این شرکت آمریکایی، در آخرین مرحله آزمایش بالینی، تزریق این واکسن به 94 بیمار داوطلب به ایجاد هیچ عارضه جدی در آنها منجر نشده است.

این شرکت اعلام نموده تا انتها سال 2021 میلادی بیش از یک میلیارد دوز از این واکسن را در سراسر جهان عرضه خواهد نمود.

گزارش سازمان جهانی بهداشت درباره واکسن های کرونا

سازمان جهانی بهداشت شهریور ماه اعلام نموده بود این سازمان واکسن های ساخته شده در 19 کشور جهان برای پیشگیری از کرونا را جهت انجام آزمایش های بالینی تأیید نموده است.

واکسن ها آنتی ژن های ضعیف شده یا مرده ای هستند که دستگاه ایمنی بدن را برای مبارزه در برابر ویروس ها، آموزش داده و آن را به ساخت آنتی بادی تحریک می نمایند.

در فهرست واکسن هایی که مورد تأیید قرار گرفته اند اسامی 33 واکسن از 19 کشور انگلستان، چین، روسیه، آمریکا، آلمان، ژاپن، هند، کره جنوبی، بلژیک، سوئد، سنگاپور، ایتالیا، استرالیا، تایوان، کوبا، فرانسه، اتریش و کانادا دیده می گردد.

واکسن به تنهایی کافی نیست

تدروس آدهانوم، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت هفته پیش واکسن کرونا را برای مهار بیماری کووید-19 ضروری خواند اما گفت که واکسن جایگزین سایر ابزارهای مبارزه با این بیماری نخواهد شد و باید به عنوان مکمل آنها مورد استفاده قرار گیرد.

آدهانوم که در یک کنفرانس ویدئویی گفت: واکسن به تنهایی این بیماری همه گیر را مهار نخواهد نمود.

مدیر کل سازمان جهانی بهداشت تأکید کرد با توجه به محدود بودن عرضه اولیه واکسن کرونا، کارکنان بخش سلامت، افراد مسن تر و سایر گروه های در معرض خطر برای دریافت این واکسن در اولویت خواهند بود.

آدهانوم گفت حتی با وجود واکسن، ادامه بعضی اقدامات فعلی مانند فاصله گذاری اجتماعی، اخذ تست های کرونا و قرنطینه مبتلایان ضروری خواهد بود. او اظهار داشت: هنوز راه زیادی در پیش داریم.

واکسن ها چطور آزمایش می شوند؟

در مرحله آزمایش های پیش بالینی، پژوهشگران واکسن را به بدن حیوانات وارد می نمایند تا ببیینند باعث تحریک سیستم ایمنی می گردد یا خیر.

در مرحله اول آزمایش بالینی، واکسن به گروه کوچکی از انسان ها تزریق می گردد تا تعیین گردد که آیا ایمن است یا خیر. در این مرحله اطلاعاتی درباره اثرات واکسن بر تحریک دستگاه ایمنی بدن نیز جمع آوری می گردد.

در مرحله دوم، واکسن به صدها نفر تزریق می گردد تا دانشمندان بتوانند اطلاعات بیشتری درباره ایمن بودن آن و دوز مناسب آن به دست آورند.

در مرحله سوم، واکسن برای تأیید ایمن بودن آن و آثار جانبی احتمالی اش به بدن هزاران نفر تزریق می گردد. در این مرحله، به گروه کنترل، دارونما تزریق می گردد و اثربخشی واکسن مورد آنالیز قرار می گیرد.

همه گیری ویروس کرونا

کرونای جدید یکی از 7 نوع ویروس شناخته شده کرونا است که باعث ایجاد بیماری در انسان می گردد. 4 گونه از این نوع ویروس ها علائمی شبیه سرماخوردگی خفیف ایجاد می نمایند و سه گونه دیگر باعث ایجاد بیماری های حاد تنفسی می شوند که در مواردی به مرگ منجر می گردد.

سازمان جهانی بهداشت بعد از ابتلای بیش از 121 هزار نفر در سراسر جهان به این بیماری آن را همه گیر جهانی اظهار داشت.

منبع: فرارو
انتشار: 10 دی 1399 بروزرسانی: 10 دی 1399 گردآورنده: tatilatro.ir شناسه مطلب: 1421

به "انتقاد آمریکا از انگلیس به خاطر صدور مجور واکسن کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انتقاد آمریکا از انگلیس به خاطر صدور مجور واکسن کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید