این ها را بخورید تا جوش نزنید

به گزارش تعطیلات رو، گردو سرشار از سلنیوم است و به نظر می رسد این آنتی اکسیدان قوی تأثیر پیشگیرانه ای روی پیدایش آکنه ها دارد. به خاطر اینکه سلنیوم از سلول ها در مقابل ضایعات التهابی مراقبت و خاصیت ارتجاعی پوست را حفظ می نماید.اگر مدام پیتزا و شکلات را نفرین می کنید که مسئول پیدایش آکنه های شما هستند باید بگوییم که در اشتباهید.

این ها را بخورید تا جوش نزنید

این ها را بخورید تا جوش نزنید

گردو سرشار از سلنیوم است و به نظر می رسد این آنتی اکسیدان قوی تأثیر پیشگیرانه ای روی پیدایش آکنه ها دارد. به خاطر اینکه سلنیوم از سلول ها در مقابل ضایعات التهابی مراقبت و خاصیت ارتجاعی پوست را حفظ می نماید.اگر مدام پیتزا و شکلات را نفرین می کنید که مسئول پیدایش آکنه های شما هستند باید بگوییم که در اشتباهید. امروزه محققان هم عقیده اند که عوامل وراثتی یا هورمونی باعث بروز این بیماری می گردد. در زمان بلوغ، هجوم هورمون های آندروژن، باعث تحریک ترشح سبوم و کراتین می گردد که این دو ماده وظیفه حفظ رطوبت پوست و رویش موها را بر عهده دارند. زمانی که یکی از این دو ماده بیش از مقدار فراوری گردد و فولیکول های موها را مسدود کند سر و کله آکنه ها پیدا می گردد.بنابراین به احتمال زیاد خوردن یا نخوردن پیتزا با پنیر تغییری در اصل قضیه نمی نماید. برعکس اگر خوردن آن باعث افزایش مصرف میوه و سبزیجات و مواد غذایی دیگر می گردد که به حفظ تعادل هورمون و مبارزه با التهاب یاری می نماید خوردن آن توصیه هم می گردد. پیش به سوی مواد غذایی ضد آکنه گردو گردو سرشار از سلنیوم است و به نظر می رسد این آنتی اکسیدان قوی تأثیر پیشگیرانه ای روی پیدایش آکنه ها دارد. به خاطر اینکه سلنیوم از سلول ها در مقابل ضایعات التهابی مراقبت و خاصیت ارتجاعی پوست را حفظ می نماید. این آنتی اکسیدان در همراهی با ویتامین های e و a تأثیر بیشتری بر جای می گذارد بنابراین توصیه می گردد گردو را همراه بادام و اندکی فلفل قرمز میل کنید.توجه داشته باشید که گوشت، ماهی، پیاز، سیر و دانه های کامل از منابع دیگر سلنیوم به حساب می آیند.صدف، لوبیا، گوشت مرغ، ماهی (مواد غذایی سرشار از روی)هنوز به درستی تعیین نشده است که چرا مقدار کافی روی، سبز شدن آکنه ها را متوقف می سازد. شاید به این علت باشد که این مواد معدنی ترشح هورمون هایی که باعث تحریک آکنه می گردد را کم می نماید. روی بعلاوه باعث می گردد که بدن راحت تر ویتامین a و مواد مغذی لازم برای سلامت پوست را جذب کند.توجه داشته باشید اشخاص گیاه خواری که هیچ نوع محصولات حیوانی را مصرف نمی نمایند باید با نظر متخصص تغذیه مکمل های روی مصرف نمایند.ماهی آزاد، تخم کتان (مواد غذایی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3)بعضی از متخصصان بر این عقیده اند اسیدهای چرب امگا 3 که اثر ضد التهابی دارند مسائل آکنه را کاهش می دهند. ماهی های چربی مثل ماهی آزاد، ساردین و ماهی ماکرو، تخم کتان و گردو سرشار از این اسیدهای چرب اند.بنابراین توصیه می کنیم هفته ای دو وعده ماهی چرب میل کنید. بعلاوه می توانید روغن کتان را به سالادتان اضافه کنید یا این که غذاهایتان را با تخم کتان میل کنید.هویج، سیب زمینی شیرین، طالبی، فلفل قرمز (مواد غذایی سرشار از بتاکاروتن)بدن انسان بتاکاروتن را که در بیشتر میوه و سبزیجات زرد، نارنجی و قرمز رنگ وجود دارد به ویتامین a تبدیل می نماید و این ویتامین تأثیر سلنیوم را بر پوست چند برابر می سازد. بنابراین از مصرف میوه و سبزیجات قرمز یا زرد رنگ غافل نشوید.میوه و سبزیجاتمحققان دریافته اند که در جزایر کیتاوان در گینه نو تقریبا هیچ کس از آکنه رنج نمی برد. آن ها پس از آنالیز مواد غذایی مردمان این ناحیه دریافتند که رژیم غذایی آن ها سرشار از میوه و سبزیجات است و در این میان سهم اندکی به مواد غذایی تصفیه شده از قبیل شکر و آرد که می تواند مقدار ترشح هورمون ها را بالا ببرد، داده شده است. بنابراین برای پیشگیری از پیدایش آکنه میوه و سبزیجات تازه زیادی میل کنید.پرتقال، گوجه فرنگی، طالبی (مواد غذایی سرشار از ویتامین c)این میوه ها و سبزی های سرشار از ویتامین c، آکنه های شما را درمان نخواهد کرد اما ویتامین c غشا سلول ها را تقویت می نماید و از این رو باعث پیشگیری از ایجاد جای زخم هایی می گردد که نتیجه این ضایعات است. بنابراین مقدار ویتامین c بدنتان را بالا ببرید تا پوستی زیبا داشته باشید.بادام، تخم مرغ، سبزیجات برگ سبز (مواد غذایی سرشار از ویتامین e)ویتامین e، درمان ضایعات و جای زخم ناشی از آکنه را تسهیل می بخشد. این آنتی اکسیدان موثر در روغن های گیاهی تصفیه شده، میوه های صدفی (گردو، بادام) و دانه های کامل به وفور یافت می گردد. از چه غذاهایی بپرهیزیم! نمک ید دار و دیگر منابع ید. به خاطر دلایل ناشناخته به نظر می رسد نمک ید دار باعث تحریک پیدایش آکنه می گردد. مراقب مقدار سدیمی که مصرف می کنید باشید به ویژه زمانی که غذاهای آماده میل می کنید و نمک ید دار به غذاهایتان اضافه می کنید. بعلاوه مصرف میگو را محدودتر کنید. اگر واقعا از آکنه به تنگ آمده اید به طور جدی مصرف مواد غذایی سفید به ویژه آرد تصفیه شده و نانی که از این آردها تهیه می گردد، سیب زمینی سرخ نموده و تمام مواد غذایی خیلی شیرین را کاهش دهید. این مواد غذایی مقدار قند خون و انسولین را بالا می برند و محققان بر این باورند که انسولین بالا باعث تحریک آکنه می گردد. از این گذشته داشتن رژیم غذایی سرشار از محصولات تصفیه شده و فقیر از میوه و سبزیجات تازه باعث می گردد منیزیم و مواد معدنی مورد احتیاج بدن که برای حفظ تعادل هورمون لازم است تأمین نگردد و به این ترتیب آکنه ها ظاهر بشوند.

منبع:تبیان اصفهان

ارسال به وسیله کاربر محترم سایت : sajad2007

منبع: راسخون
انتشار: 11 مهر 1400 بروزرسانی: 11 مهر 1400 گردآورنده: tatilatro.ir شناسه مطلب: 1879

به "این ها را بخورید تا جوش نزنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این ها را بخورید تا جوش نزنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید