تبدیل پادگان 06 به بوستان ، مردم از عملکرد نواحی درباره شهرداری تهران قضاوت می کنند

به گزارش تعطیلات رو، شهردار تهران گفت: شهرداری تهران با اجرای برنامه های پیش بینی شده در مورد پادگان 06 تلاش می کند هدیه ای را به مناسبت هفدهم ربیع الاول به تهرانی ها تقدیم کند.

تبدیل پادگان 06 به بوستان ، مردم از عملکرد نواحی درباره شهرداری تهران قضاوت می کنند

به گزارش خبرنگاران به نقل از شهرنوشت، پیروز حناچی در همایش فصلی مدیران شهرداری تهران که در مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد، ضمن گرامیداشت ایام اربعین حسینی گفت: با افتخار اعلام می کنم که تعداد زیادی از همکارانم در راستای خدمت رسانی به زائران سید و سالار شهیدان مشغول تلاش و فعالیت هستند. اربعین موضوعی ملی است و همه تلاش می کنند تا این مراسم، با شکوه و نظم کامل برگزار شود. امیدوارم سیره آن امام عزیز و یارانشان سرلوحه تمامی راستا و اقدامات ما باشد.

وی با یادآوری جمله ای از امام حسین(ع) مبنی بر اینکه اگر دین ندارید یا به روز قیامت اعتقاد ندارید، لااقل آزاده باشید، ادامه داد: من از این فرمایش این طور برداشت می کنم که آزادی و آزادگی باید راهنمایی به راستا درست و عاقبت به خیری را نیز به دنبال داشته باشد. ما به عنوان خانواده شهرداری باید این فرمایش را چراغ راه خود بدانیم و در رفتار سازمانی خود نیز لحاظ کنیم.

شهردار تهران در ادامه گفت: معتقدم ما در یک جنگ به سر می بریم که فقط گلوله ای در آن شلیک نمی شود. شرایط ما به جهت شرایط اقتصادی با سال 65 به بعد قابل مقایسه است که دیگر عملا امکان صدور نفت نداشتیم و صادرات نفت مان به حداقل رسیده بود. در حال حاضر وضعیت به آن شکل نیست، اما کسانی که برایمان توطئه کرده اند و برنامه های شوم ریخته اند همین هدف را دنبال می کنند. پس ما این فضا را قبلاً دیده ایم و با آن روبرو بوده ایم و تلاش می کنیم این تهدید را به یک فرصت تبدیل کنیم. دستیابی به این هدف بدون همکاری و باور به توانمندی خودمان میسر نمی شود.

حناچی شرح داد: مولفه های اقتصادی نشان می دهند به سمت اقتصاد بدون نفت در حرکت هستیم و این یک نشانه خوب است. شرایط به گونه ای فراهم شده است که راهی جز این نداریم.

وی با بیان اینکه حجم بسیار زیاد نقدینگی در کشور یک تهدید به شمار می رود، گفت: به طور متوسط 30 درصد نقدینگی کشور در تهران متمرکز است که این برای ما یک فرصت است. باید بتوانیم با برنامه ریزی این نقدینگی را جذب و به طور متعادل هزینه کنیم. یکی از توصیه هایی که در تصمیم گیری های دنیای مطرح می شود اجرای یکپارچه تصمیمات و برنامه ها است. به طور مثال، اگر نقدینگی را صرفا در عمران هزینه کنیم مشکل به وجود می آید. البته امیدواریم با برنامه ریزی و خلاقیت این راستا را به درستی پیش برویم.

حناچی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان نمود: امروز یکی از روزهای خوب کاری من تلقی می شود؛ چه در دوران دبیرخانه شورای عالی شهرسازی و معماری و چه حالا که در شهرداری هستم. امروز در مورد پادگان06 به گونه ای توافق کردیم که همه عناصر ذینفع بتوانند بهره ای ببرند. در این توافق ستاد کل نیروهای مسلح بهترین هدیه را به مردم تهران داد. پادگان06 با ارزش ترین پادگان کشور تلقی می شود و طوری برنامه ریزی شد تا بتوانیم پارکی مثل پارک ملت در آن احداث کنیم. از همه افرادی که در دولت و نهادهای دیگر برای این مهم زحمت کشیدند قدردانی میکنم چراکه کار بزرگی انجام شد.

به گفته وی؛ شهرداری تهران با اجرای برنامه های پیشبینی شده در مورد پادگان06 تلاش می کند تا هدیه ای را به مناسبت هفدهم ربیع به تهرانی ها تقدیم کند.

حناچی همچنین در این مراسم به موضوع شهرداری های نواحی نیز اشاره کرد و گفت: نواحی بسیار مهم هستند و عملکرد آنها اهمیت فوق العاده ای دارد. تهدیدی که ممکن است نواحی را مورد تاثیر قرار دهد این است که در صف نیز کار ستادی انجام شود؛ نواحی نباید تبدیل به ستاد شوند و باید نسبت به مسایل و مسائل اطراف خود حساس باشند.

وی ادامه داد: مردم از عملکرد شهرداری های نواحی درباره شهرداری تهران قضاوت می کنند از این رو از شهرداران می خواهم که این حوزه ها را مورد توجه ویژه قرار دهند. اگر از نواحی پالس مثبت به مردم بدهیم طبعا پالس مثبت نیز دریافت می کنیم و برعکس. یادمان باشد نواحی نقطه اتصال بین ما و مردم هستند و اگر اقدامات بسکمک انجام دهیم، اما در نواحی آسیب پذیر باشیم حتما ضربه خواهیم خورد. به عبارت بهتر، شهرداران نواحی هستند که تصویر شهرداری تهران را در ذهن مردم می سازند.

شهردار تهران در بخش دیگری از اظهارات خود با تقدیر از برگزاری آبرومندانه انتخابات شوراکمک ها، گفت: باید از این سرمایه انسانی حداکثر استفاده را ببریم و تصمیمات مان را به روح جمعی محلات بسپاریم. اگر تصمیمات مان اولویت مردم محلات نباشند یعنی به بیراهه رفته ایم. ما در کنار انتخابات شوراکمک علیرغم این راستا سخت، چند کار دیگر هم انجام داده ایم. ما در این انتخابات در واقع بزرگ ترین مانور انتخابات الکترونیکی را برگزار کردیم که در دولت هم گزارش آن ارایه شد. این اقدام اگر قابل تقدیر است مربوط به افرادی است که در شهرداری تهران زحمت کشیدند.

وی به حضور نوجوان شهردار مدرسه در همایش فصلی مدیران پرداخت و عنوان نمود: امیدوارم نسل جوان با راهنمایی و حمایت ما آینده کشورمان را به بهترین شکل بسازند. مدارسی که فضای تحرک، شادی و تکاپو برای دانش آموزان به وجود نیاورند و استعدادهای مختلف را نپرورانند یعنی ماموریت خود را درست انجام نداده اند. این وظیفه همه ماست که به این موضوع توجه کنیم. شهرداران ابزارهایی دارند که الزاماً به بودجه مرتبط نیست.

وی درباره موضوع مناسب سازی نیز گفت: موضوع مناسب سازی معابر فقط یک موضوع کارشناسی نیست بلکه مرتبط با کرامت انسانی است. تنها افرادی که عارضه بدنی دارند در مناسب سازی درگیر نیستند؛ بلکه این موضوع جمعیت بیش از 30 درصدی را دربرمی گیرد. این ماموریت همه ماست که باید به آن حساس باشیم و جزو مأموریت های دایمی خود بدانیم.

شهردار تهران ادامه داد: شهر موجود پیچیده ای است؛ اقداماتی که ممکن است در یک منطقه مباح و مستحب باشد، نمی توانید در منطقه دیگر انجام دهید. باید به تفاوت های محلات توجه کنیم و در بخشنامه های مان هم آن ها را در نظر داشته باشیم.

وی تأکید کرد: سازمان هایی که امکان انتقاد در آن ها وجود ندارد باید نگران باشند. اولین قدم برای نقد، حسن نیت برای ایجاد تحول است. این فضا را ما باید در مجموعه های مان فراهم کنیم تا کارشناسان راحت با ما حرف بزنند.

حناچی به موضوع ممیزی نیز اشاره کرد و گفت: ممیزی موضوع مهمی است و باید آن را با کم ترین هزینه و با حداکثر استفاده از بضاعت داخلی مجموعه پیش ببریم. قرار نیست با ممیزی نیرویی اضافه شود؛ اطلاعات را باید طوری جمع آوری کنیم که برای تمام حوزه ها قابل استفاده باشد. همه وظیفه دارند در این موضوع کمک کنند چرا که نقش بسیار مهمی در آینده مان دارد.

وی شرح داد: سیاستی که در زمینه کاهش آلودگی هوا و استفاده از حمل و نقل پاک عنوان نمودیم و گاه تنها با استفاده از دوچرخه شناخته می شود مربوط به افزایش کیفیت زندگی در شهر و بهبود سلامت مردم است.

حناچی گفت: شهرهای با رنکینگ بالای دنیا، بخشی از رنکینگ شان را از توسعه محورهای پیاده و توسعه قلمروی عمومی کسب کرده اند؛ این راستا را همه شهرهای پیروز دنیا طی کرده اند. من در درجه اول از همکارانم می خواهم که به این کمپین بپیوندند. در روایت هایمان هم داریم که الناس علی دین ملوکهم. شاید اگر در این دوره به این کار توجه شده به این دلیل است که شهردار هم در آن قدم گذاشته است. در شهر وین چیزی حدود 7 درصد حمل و نقل عمومی با دوچرخه و 23 درصد با راستاهای پیاده صورت می گیرد.

وی در خاتمه با اشاره به این که مطمئن هستیم با درایت و تدبیر می توانیم این شرایط را پشت سر بگذاریم، گفت: انتقال این موضوع به بدنه که اگر مشکل سازمان را مشکل خودمان بدانیم و فضایی را فراهم کنیم که در آن همه احساس مشارکت کنند، ضروری است.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 5 آذر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tatilatro.ir شناسه مطلب: 564

به "تبدیل پادگان 06 به بوستان ، مردم از عملکرد نواحی درباره شهرداری تهران قضاوت می کنند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تبدیل پادگان 06 به بوستان ، مردم از عملکرد نواحی درباره شهرداری تهران قضاوت می کنند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید