حلوای خارک از دسرهای جهرم

به گزارش تعطیلات رو، خبرنگاران : حلوای خارک از حلواهای خوشمزه و فرق دارد.

حلوای خارک از دسرهای جهرم

طرز تهیه یک حلوای متفاوت و بسیار خوشمزه را در ادامه آورده ایم. این حلوا حلوای خارک نام دارد.

به گزارش خبرنگاران، حلوای خارک را در جهرم درست می نمایند و یکی از حلواهای سنتی و بومی جهرم است.

مواد لازم برای حلوای خارک:

یک کیلو خارک چرخ شده، 300 گرم رطب چرخ شده، 300 گرم آرد برنج، یک استکان زعفران حل شده، 150 گرم روغن، یک قاشق چای خوری پودر هل.

طرز تهیه حلوای خارک:

ابتدا مقداری روغن را داخل ظرف ریخته، آرد برنج را اضافه می کنیم و با حرارت کم تفت می دهیم تا رنگ آن طلایی گردد. سپس خارک را که از قبل شسته و چرخ نموده ایم به آن اضافه می کنیم و کاملا هم می زنیم تا یکدست گردد و به روغن بیفتد. سپس رطب را به آن اضافه نموده، هم می زنیم و به خوبی با مواد ترکیب می کنیم. در این مرحله زعفران و هل را روی حلوا می ریزیم و کاملا با هم ترکیب می کنیم. پس از کمی تفت دادن حلوای خارک خوشمزه ما آماده است. این حلوا را می توان به مدت طولانی نگهداری کرد.

منبع: رکنا
انتشار: 18 بهمن 1400 بروزرسانی: 18 بهمن 1400 گردآورنده: tatilatro.ir شناسه مطلب: 2016

به "حلوای خارک از دسرهای جهرم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حلوای خارک از دسرهای جهرم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید