طرز تهیه تارت کیک شکلاتی؛ دسری شیک و خوشمزه با نکات ریز کلیدی!

به گزارش تعطیلات رو، تارت ها یکی از شیرینی های معروف بین المللی هستند که تنوع بسیار زیادی دارند. تارت ها معمولا از یک لایه کراست بیسکوئیتی و فیلینگ دلخواه تشکیل می شوند و می توانند یک شیرینی عالی برای پذیرایی از مهمان ها باشند یا اینکه به عنوان عصرانه در کنار یک فنجان چای سرو شوند. تارت کیک شکلاتی یک نمونه از تارت های مدرن است که از یک لایه کراست بیسکوئیتی به همراه یک لایه فیلینگ شکلات تشکیل شده است و روی فیلینگ شکلات یک لایه کیک ساده قرار گرفته که باعث میشود این تارت کیک ظاهر و طعم منحصر بفردی پیدا کند و بسیار مناسب عصرانه یا دورهمی ها باشد.

طرز تهیه تارت کیک شکلاتی؛ دسری شیک و خوشمزه با نکات ریز کلیدی!

با ما در خبرنگاران بلاگ همراه باشید با آموزش تهیه تارت کیک شکلاتی؛ شیرینی خوشمزه و مجذوب کننده!

مواد لازم برای تهیه کراست
کره150 گرم
پودر قند60 گرم
آرد سفید قنادی (سه صفر)200 گرم
زرده تخم مرغ1 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
شکلات صبحانهبه میزان لازم
مواد لازم برای تهیه کیک
تخم مرغ 3 عدد
شکر150 گرم
آرد سفید قنادی (سه صفر)150 گرم
بکینگ پودر1 قاشق چای خوری
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
روغن مایعیک هشتم پیمانه

1- اول باید قسمت کراست تارت رو آماده کنیم.

برای تهیه کراست کره رو به صورت تکه های خرد شده داخل ظرفی بریزین (کره رو چند دقیقه زودتر از یخچال خارج کنید تا کمی نرم بشه) و پودر قند الک شده رو بهش اضافه کنید و با چنگال پودر قند رو کاملا به خورد کره بدین.

2- بعد یک دقیقه با دور کند همزن بزنید تا مواد کاملا باز و یکدست بشن.

زرده تخم مرغ و وانیل رو به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط و یکدست شدن هم بزنید و همزن برقی رو کنار بذارید.

3- آرد رو روی مواد الک کنید و با نوک انگشت ها مواد رو مخلوط کنید و به خورد هم بدین تا به شکل خرده نان در بیاد.

4- بعد کم کم خمیر رو جمع کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد که به دست تمیز نمیچسبه.

نکته مهم در تهیه خمیر تارت استفاده از نوک انگشت ها برای مخلوط کردن مواد هست به هیچ عنوان نباید از کف دست برای جمع کردن خمیر استفاده کنید چون حرارت کف دست باعث گرم شدن خمیر و به روغن افتادن اون میشه.

همچنین نباید خمیر تارت رو بیش میزان ورز بدین وگرنه به روغن میفته اگه خمیر به روغن بیفته تارت بعد از پخت سفت و خشک میشه و ممکنه داخل قالب شکلش رو از دست بده و کوچیک تر بشه.

خمیر بدست اومده رو داخل نایلون فریزر قرار بدین و حدود نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدین.

برای این کیک تارت بهتره از قالب پای استفاده کنید که دیواره های بلندی داره و قالب تارت مناسب این دسر نیست چون دیواره های کوتاهی داره و مایه کیک نمیتونه داخل قالب قرار بگیره اگه قالب پای ندارین میتونید مثل من از قالب ساده استفاده کنید قطر قالب من بیست و دو سانتی متر بود. (از قالب هایی تا قطر بیست و شش سانت هم میتونید استفاده کنید اما توجه داشته باشین هر چه میزان قالب بزرگ تر بشه ارتفاع تارت کمتر میشه)

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تارت سیب و دارچین

به دو صورت میتونید خمیر رو داخل قالب پهن کنید.

اول اینکه خمیر رو داخل قالب قرار بدین و با نوک انگشت ها خمیر رو داخل قالب پهن کنید و اضافات خمیر رو در قسمت کناره ها کاملا با دست صاف کنید دقت کنید که ضخامت خمیر در همه جای قالب یکسان باشه.

در روش دوم خمیر استراحت کرده رو ما بین دو نایلون با وردنه به ضخامت چند میلی باز کنید و بعد به کمک نایلون داخل قالب انقال بدین و با نوک انگشت ها کاملا داخل قالب فیکس کنید و کناره های خمیر رو در قسمت دیواره ها کاملا صاف کنید.

5- بعد از فیکس شدن خمیر داخل قالب با یک چنگال سطح خمیر رو سوراخ کنید و قالب رو داخل یخچال بذارین.

6- برای تهیه مایه کیک بکینگ پودر رو به آرد سفید اضافه کنید و کاملا مخلوط و سه بار الک کنید و کنار بذارین.

تخم مرغ ها و شکر رو داخل ظرفی بریزین و با دور تند همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشن. (حدود چهار الی پنج دقیقه زدن کافیه)

7- بعد وانیل رو به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

8- بعد روغن رو اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد یکدست و مخلوط بشه.

9- مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده رو به مواد اضافه کنید و با لیسک و به آرومی و به حالت دورانی مواد رو مخلوط کنید تا در نهایت یکدست بشه و هیچ گلوله آردی داخل مواد باقی نمونه.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیز تارت انار

قالب رو از یخچال خارج کنید و یک لایه شکلات صبحانه کف خمیر بمالید به جای شکلات صبحانه میتونید از مارمالاد دلخواه یا کرم کاسترد هم استفاده کنید.

10- مایه کیک رو روی لایه شکلات بریزین و داخل فر با دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده به مدت حدودی چهل و پنج الی شصت دقیقه بپزین.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع تارت

زمان گفته شده حدودی هست و در فرهای مختلف متغیره در آخر کیک رو با یک سیخ چوبی تست کنید اگه سیخ تمیز بیرون اومد میتونید قالب رو از فر خارج کنید و اجازه بدین کاملا خنک بشه و بعد از قالب خارج کنید به هیچ وجه تارت رو قبل از اینکه خنک بشه از قالب در نکمکن چون گرم بودن تارت باعث میشه که بشکنه و زحمتتون هدر بره.

11- بعد از خارج کردن از قالب روی کیک پودر قند الک کنید و برش بزنید و نوش جان کنید.

نکات تهیه تارت کیک شکلاتی

  • بسته به اینکه خمیر تارت رو در فصل گرم یا سرد آماده میکنید باید کارهای متفاوتی انجام بدین در فصل گرم بهتره کره رو مستقیما از یخچال خارج کنید و داخل مواد استفاده کنید ولی در فصل سرد کره رو کمی زودتر از یخچال خارج کنید تا خیلی کم نرم بشه و همچنین بعد از آماده شدن خمیر تارت، در فصل سرد، میتونید بلافاصله اون رو داخل قالب باز کنید اما در فصل گرم بهتره خمیر رو سی دقیقه داخل کیسه فریزر در یخچال استراحت بدین و بعد داخل قالب باز کنید.
  • اگه خمیر شما موقع پخت داخل فر آب رفت و کوچیک شد یعنی موقع تهیه خمیر حرارت دستتون یا ورز دادن باعث به روغن افتادن خمیر شده، خمیرهایی که در اونها میزان قابل توجهی کره استفاده میشه نسبت به حرارت حساسن و اگه به روغن بیفتن داخل فر تغییر شکل میدن و بعد از پخت سفت میشن و خشکی آزاردهندهای پیدا میکنند.
  • خمیر تارت آماده شده رو تا چند روز در یخچال داخل زیپ کیپ میتونید نگهداری کنید و کمی قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا نرم بشه.
  • اگه پودر قند نداشتین میتونین شکر رو آسیاب و الک کنین و داخل مواد استفاده کنین.
  • چون داخل خمیر تارت میزان قابل توجهی کره استفاده شده بعد از قرار گرفتن داخل یخچال خمیر تارت سفت تر میشه بنابراین کمی قبل از سرو از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط برسه.
  • به جای استفاده از شکلات صبحانه میتونید از مارمالاد با طعم دلخواه یا کرم کاسترد و … نیز استفاده کنید که کاملا سلیقه ای است.
  • درجه فر در فر های برقی بیست درجه پایین تر از دمای ذکر شده باید باشد.
  • برای تزئین به جای استفاده از پودر قند میتونید از سس شکلات یا انواع میوه هم استفاده کنید.
  • داخل کیک میتونید به اختیار 100 گرم آجیل خرد شده هم استفاده کنید مثل گردو یا فندق و … اگه لایه فیلینگ تارت، شکلاتی هست بهتره از فندق خرد شده استفاده کنید چون طعم فندق و شکلات کنار هم بسیار عالی هستند برای استفاده از فندق خرد شده کافیه در مرحله آخر تهیه کیک و قبل از ریختن داخل قالب فندق خرد شده رو اضافه و مخلوط کنید.

امیدوارم از طرز تهیه تارت کیک شکلاتی خوشتان آمده باشد. برای مشاهده دستورات آشپزی دیگر به مجله ما سری بزنید.

منبع: اُکالا
انتشار: 24 آذر 1400 بروزرسانی: 24 آذر 1400 گردآورنده: tatilatro.ir شناسه مطلب: 1954

به "طرز تهیه تارت کیک شکلاتی؛ دسری شیک و خوشمزه با نکات ریز کلیدی!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تارت کیک شکلاتی؛ دسری شیک و خوشمزه با نکات ریز کلیدی!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید