معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک

به گزارش تعطیلات رو، بهداشت نیوز/ غذاهای ارگانیک غذاهایی هستند که تمام مراحل رشد آنها با سیستم طبیعی هماهنگ باشد و در فراوری آنها از سموم دفع آفات گیاهی نظیر قارچ کش ها، علف هرز کش ها استفاده نشده باشد.

معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک

این غذاها علاوه بر حفظ محیط زیست و صرفه مالی بالا، که ناشی از عدم استفاده از سموم دفع آفات گیاهی است، برای سلامتی انسان نیز مفید هستند. مصرف این غذاها برای بچه ها و زنان باردار توصیه می گردد.

معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک: سبزی ها و میوه های ارگانیک دارای رنگ طبیعی هستند، یعنی نه خیلی پُررنگ تر از حد معمول و نه خیلی کم رنگ تر.

سبزی ها و میوه های ارگانیک دارای بافتی مناسب هستند، نه خیلی نرم هستند و نه خیلی سفت. پوست میوه های ارگانیک متناسب با میوه است و زیاد کلفت نیست.

اندازه میوه های ارگانیک مناسب است، نه عظیم تر از حد معمول و نه کوچک تر. میوه های ارگانیک دارای طعم و بوی مناسب هستند. بارزترین ملاک تشخیص میوه های ارگانیک از غیر ارگانیک، بو و طعم میوه است.

منبع: همگردی
انتشار: 20 آبان 1399 بروزرسانی: 20 آبان 1399 گردآورنده: tatilatro.ir شناسه مطلب: 1316

به "معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید