کاکائو در کاهش فشارخون موثر است؟
به گزارش تعطیلات رو، تحقیقات نشان داده است که فلاوانول های موجود در کاکائو می توانند به کاهش فشار خون یاری نمایند.

به گزارش مهر به نقل از مدیکال نیوز، سلامت قلب و عروق برای سلامت کلی بدن لازم است.
عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی مانند فشار خون بالا باید به سرعت مورد توجه قرار گیرد تا خطر عوارض بعدی کاهش یابد. افراد بعلاوه می توانند با داشتن سبک زندگی سالم به جلوگیری از افزایش فشار خون یاری نمایند.
قلب خون را در سراسر بدن پمپاژ می نماید و اکسیژن و مواد مغذی مورد احتیاج برای عملکرد آن را تأمین می نماید. محققان به طور مداوم در حال آنالیز عواملی هستند که بر سلامت قلب و عروق تأثیر می گذارد و آن را بهبود می بخشد.
نتایج مطالعه اخیر نشان داد که فلاوانول های کاکائو ممکن است با کاهش سفتی شریان ها، فشار خون را در بزرگسالان سالم کاهش دهند، اما فقط زمانی که فشار خون بالا باشد.
محققان مطالعه حاضر خاطرنشان می نمایند که مطالعات قبلی اثرات کاهش فشار خون و کاهش سفتی شریانی فلاوانول های کاکائو را در انسان های سالم نشان داده اند.
با این حال، از آنجایی که این مطالعات در محیط های کاملاً کنترل شده بودند، محققان می خواستند ببینند این مداخله در سناریو های واقعی چقدر خوب عمل می نماید.
این مطالعه شامل یازده بزرگسال سالم بود که دوز های متناوب کپسول فلاوانول کاکائو و کپسول دارونما را به مدت هشت روز دریافت کردند.
آن ها دوز ها را در همان زمان صبح پس از جمع آوری فشار خون، ضربان قلب و سرعت موج نبض دریافت کردند.
شرکت نمایندگان این میزان گیری ها را هر نیم ساعت برای سه ساعت اول پس از مصرف کپسول و سپس هر ساعت به مدت دوازده ساعت در طول روز انجام می دادند.
نتایج نشان داد که فلاوانول های کاکائو در کاهش فشار خون و کاهش سفتی شریانی مؤثر بودند.
یکی از نگرانی های مربوط به استفاده از فلاوانول های کاکائو برای کاهش فشار خون، خطر کاهش فشار خون بسیار کم است. با این حال، در این مطالعه، محققان دریافتند که کاکائو در هنگام فشار خون پایین تأثیر کمتری دارد و این نشان می دهد که این یک مداخله بالقوه ایمن است.
منبع: فرارو