تور روسیه ارزان: روسیه از شورای کشور های دریای بالتیک خارج شد
به گزارش تعطیلات رو، وزارت خارجه روسیه امروز (سه شنبه) گفت مسکو تصمیم گرفته است از شورای کشور های دریای بالتیک (CBSS) خارج گردد.

همراه دور زمین باشید و با تور روسیه ارزان از کاخ کرملین دیدن کنید و در شهرهای زیبای مسکو و سوچی روسیه گشتی بزنید و خاطرات زیبایی برای خود رقم بزنید.
به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در واکنش به اقدامات خصمانه، پیامی به وزرای کشور های عضو شورای بالتیک، جوزپ بورل، نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور خارجی و سیاست امنیتی و بعلاوه به دبیرخانه شورا در استکهلم ارسال کرد.
این وزارتخانه در بیانیه ای گفت: تصمیم خروج [روسیه] از این سازمان تاثیری بر حضور روسیه در منطقه نخواهد داشت. کوشش ها برای بیرون راندن روسیه از بالتیک محکوم به شکست است، زیرا مسکو به همکاری با شرکای مسئول ادامه خواهد داد.
در این بیانیه آمده است: کشور های غربی... شورا را برای اهداف فرصت طلبانه خود در انحصار خود درآورده اند و در حال برنامه ریزی برای سازماندهی کار آن به ضرر منافع روسیه هستند.
در این بیانیه افزوده شده است که همزمان، مجمع فدرال روسیه تصمیم به خروج از کنفرانس پارلمانی دریای بالتیک گرفت.
منبع: فرارو