طرز تهیه سوهان عسلی؛ در خانه دست به کار شوید
به گزارش تعطیلات رو، چه کاری بهتر از اینکه بخشی از وقت خالی مان را به شیرینی پزی اختصاص دهیم و خودمان را بسنجیم؟
مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی:
- عسل سفت: سه قاشق سوپخوری پر
- خلال بادام: نصف پیمانه
- شکر: یک پیمانه سرخالی
- زعفران سائیده: یک قاشق چایخوری
- روغن آبکرده: 4 قاشق سوپخوری
طرز تهیه و دستور پخت سوهان عسلی:
1. ابتدا خلال بادام را بشویید و بعد در صافی بریزید تا آب آن کشیده گردد.
2. در ظرفی عسل، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت بالا قرار دهید تا یکنواخت شوند.
3. در حین تفت چند باری مواد را هم بزنید تا شکر آب و طلایی گردد. بعد بادام را اضافه کنید و همچنان روی حرارت قرار دهید تا بادام ها هم طلایی شوند.
4. زعفران را هم در کمی آب جوش حل کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. مواد را خیلی هم نزنید چون ممکن است روغن آن جدا گردد.
5. برای اینکه متوجه بشیم سوهان آماده شده یا نه، کمی از مایه را گوشه سینی بریزید. اگر سریع بسته شد یعنی سوهان عسلی شما آمادست.
6. در این مرحله، حرارت را کم کنید در حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند.
7. بعد با یک قاشق کوچک از مایه برداشته و با فاصله روی سینی چرب شده بریزید و بالافاصله دو سه عدد خلال پسته روی سوهان ها قرار دهید.
8. بعد از سرد شدن با کارد سوهان ها را از سینی جدا کنید و در ظرف در داری نگه دارید.
منبع: ایرنا زندگی